Kód | Název | Začátek | Cena | Kapacita / Registrovaných | |
---|---|---|---|---|---|
33-002-H | Stavební truhlář | 03.10.2025 | 18 700 Kč | 5 / 4 | Přihlásit se |
29-001-H | Pekař/ pekařka chleba a běžného pečiva | 30.01.2026 | 14 000 Kč | 8 / 3 | Přihlásit se |
29-007-H | Cukrář/ cukrářka pro výrobu zákusků a dortů | 03.10.2025 | 14 000 Kč | 14 / 5 | Přihlásit se |
65-002-H | Kuchař/kuchařka studené kuchyně | 03.10.2025 | 7 200 Kč | 10 / 0 | Přihlásit se |
65-004-H | Kuchař/kuchařka minutkových pokrmů | 09.01.2026 | 8 100 Kč | 10 / 0 | Přihlásit se |
Kuchař/ kuchařka minutkových pokrmů 65-004-H
Rekvalifikační program je určen pro každého zájemce o povolání kuchař, který má alespoň základní vzdělání a dovršil 18 let. Cílem je připravit absolventa na úspěšné vykonání zkoušky profesní kvalifikace konané v souladu s hodnoticím standardem profesní kvalifikace Kuchař/ kuchařka minutkových pokrmů (dle zákona č. 179/2006 Sb.) a na řádný výkon této profese. Tato profesní kvalifikace je spolu s PK Kuchař/ kuchařka studené kuchyně a PK Kuchař/ kuchařka teplých pokrmů součástí úplné profesní kvalifikace oboru kuchař. Absolvent se uplatní ve všech typech gastronomických podniků, např. jako kuchař pro přípravu pokrmů na objednávku, nebo pomocný kuchař.
Výstupy kurzu:
Informace:
Začátek kurzu: 9.1. 2026 (pátek). V případě naplnění kurzu bude termín začátku upřesněn.
Délka kurzu: 45 hodin – 5 hodin teorie, 35 hodin praxe, 5 hodin zkouška z PK.
Cena kurzu včetně zkoušky z PK: 8 100,- Kč
Úhrada kurzovného a zkoušky:
Teoretická výuka
Praktická výuka
Výsledky vzdělávání účastníka kurzu – absolvent kurzu bude schopen:
Vyplněním a odesláním registračního formuláře souhlasím s podmínkami kurzu uvedené výše.